Okno do Krkonoš

+420 724 230 884

info@friesovyboudy.cz

Úvod>Restaurace>Denní menu

Denní menu

Polévka: 55Kč
Hlavní chod: 165Kč
DENNÍ MENU SE STŘÍDÁ PO TÝDNU
TÝDEN I.
PONDĚLÍ 
Polévka:  Polévka z pečených rajčat se zakysanou smetanou a bazalkovým pestem 7  
1.   Vepřové výpečky se špenátem a vařenými bramborami 3  
2.   Lasagne bolognese 1,3,7 
3.   Zeleninový sálat s balkánským sýrem 7  
ÚTERÝ 
Polévka:  Cuketový krém 1,7 
1.   Hovězí ragú na kořenové zelenině s jasmínovou rýží 1,9 
2.   Pečené kuře s nádivkou a dušenou zeleninou 1,3,7,9  
3.   Polníčkový salát s řepou, paprikou a jogurtovým dipem 7 
STŘEDA
Polévka:  Pórkový krém s bramborami 1,7  
1.   Vepřová plec na smetaně s kynutým knedlíkem 1,3,7   
2.   Strapačky se zelím a slaninou 1,3   
3.   Ledový salát s hořčičným dresinkem, kuřecím masem 
a slaninou 1,3,7,10  
ČTVRTEK
Polévka:  Karotkový krém se smetanou 1,7   
1.   Pečená bílá klobása s bramborovou kaší 1,3,7  
2.   Kuře na pivu s bulgurem 1,9 
3.   Zeleninový salát s restovanou paprikou a matjesi 1,3,4,7  
PÁTEK
Polévka:  Žampionový krém 1  
1.   Vepřový bok se šťouchanými bramborami 1,3,7  
2.   Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7   
3.   Salát s krutony, vlašskými ořechy a modrým sýrem 7,8  
SOBOTA
Polévka:  Smetanová špenátová 1,7  
1.   Slepice na paprice s noky 1,3,7   
2.   Kančí kousky na červeném víně s pohankou 1,9  
3.   Listový salát s kousky ryby, limetovým dresinkem 
a toastem 1,3,4,7   
NEDĚLE
Polévka: Květáková 1,7   
1.   Hovězí guláš s knedlíkem 1,3,7  
2.   Pečená cuketa plněná masem a sýrem s vařenými 
bramborami 1,7,10   
3.   Listový salát s krkonošským kozím sýrem a citronovým balsamicem 7  
TÝDEN II.
PONDĚLÍ 
Polévka:  Česnekový krém s bramborami 1,7 
1.   Masový koláč s pastinákem a mrkví 1,3,7,9   
2.   Pečená kuřecí křídla v pikantní omáčce se salátem coleslaw 1,3,7 
3.   Salát s kozím sýrem, rukolou a pomerančovým dresinkem 7 
ÚTERÝ 
Polévka:  Cibulačka 1  
1.   Segedínský guláš s knedlíkem 1,3,7  
2.   Bramborové noky s paprikou, krůtím masem 
a cibulkou 1,3,7  
3.   Těstovinový salát s trhanými listy salátu a kuřecím masem 1,3,7  
STŘEDA
Polévka:  Krém z řapíkatého celeru se slaninovými krutony 1,9  
1.   Špecle se sýrem a slaninou 1,3,7  
2.   Vepřové ragú s rýží 1,3,7  
3.   Salát s ředkvičkami a vařeným vejcem 3  
ČTVRTEK
Polévka:  Zeleninová se zásmažkou 1,7   
1.   Domácí uzené s kapustou a petrželovými bramborami 1 
2.   Boloňské špagety 1,3,7,9     
3.   Špenátový salát s okurkou, koprem a mandlemi 7,8  
PÁTEK
Polévka:  Brokolicová 1   
1.   Rajská s plněnou paprikou a kynutým knedlíkem 1,3,7  
2.   Žemlovka s jablky a tvarohem 1,3,7  
3.   Pórkový quiche s bylinkovým dresinkem a salátem 1,3,7,10  
SOBOTA
Polévka:  Hráškový krém 1,7
1.   Koprová omáčka s vejcem a bramborami 1,3,7   
2.   Řízek s bramborovou kaší 1,3,7   
3.   Bramborový salát s teplou zeleninou, sázeným vejcem 
a slaninou 3  
NEDĚLE
Polévka: Kukuřičný krém s krutony 1,3,7  
1.   Vepřová krkovička s kořenovou zeleninou 
a kroupami 1,3,7,9  
2.   Zapékané farfalle s klobásou a zeleninou 1,3,7  
3.   Rukolový salát s cherry rajčátky a mozzarellou 7 

Napište nám

Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko:

Kontaktujte nás

Horský hotel Friesovy boudy
Karel & Lucka Polívkovi

Strážné 95
54352 Strážné

Telefon: 724230884

denně 8:00 - 20:00
E.mail: info@friesovyboudy.cz

Kde nás najdete

Webové stránky vytvořil Acceler